Tenis jako sport pro život 3

15.05.2021 08:40

Tenisovým příznivcům přinášíme další novinky ze života našeho klubu. Nejprve se musíme omluvit těm, kteří se 1. května přišli podívat na 1. mistrovské utkání našeho A družstva dospělých. Epidemiologická situace bohužel vyústila ve zrušení systému hraní zápasů ve skupinách tzv. každý s každým. Soutěže se budou tedy hrát až od 29. května v osmičlenných skupinách stejně jako vloni tzv. KO systémem na 3 kola, se zachováním postupů a sestupů. Pro úspěch v soutěži jsme pro letošní rok angažovali do A družstva dospělých několik posil. Tou nejvýznamnější je mladá hráčka z Velké Británie, se kterou se pokusíme soutěž vyhrát a postoupit do 1. třídy.

Po úspěšném květnovém tenisovém turnaji mládeže přichází na řadu již klasický turnaj dospělých ve čtyřhrách. Datum konání bylo stanoveno na 12. června od 9 hod. Turnaje se zúčastní nejen členové našeho klubu, ale i hráči nám blízkých tenisových oddílů ze Starého Kolína, Třemošnice či Týnce nad Labem. Nebude se jednat pouze o ryze sportovní akci, ale ke slovu snad přijde i společenská zábava, kterou jsme tak dlouho postrádali.

A na závěr máme pro čtenáře Čáslavských novin jednu fantastickou zprávu. Našemu klubu se podařilo uzavřít partnerskou smlouvu s renomovanou světovou firmou DUNLOP. První výsledky spolupráce jsou již vidět. Na kurtech máme nejen reklamní poutače DUNLOP, ale i široký sortiment jejich výrobků. Od května provozujeme testovací středisko raket DUNLOP, kde si každý může zdarma vyzkoušet, která raketa by byla pro jeho tenisové údery nejvhodnější. Pro zlepšení práce s mládeží nám náš nový partner vybavil naše trenéry raketami a tenisovým bagem. V neposlední řadě jsou rovněž ceny tenisových raket a ostatního vybavení výhodné, a to nejen pro dospělé, ale především pro mládež.

A proto vzkaz všem zájemcům o tenis: “Přijďte do Vodrant, jste vítáni.“